Registreringskjema

E-post

*

Passord

*

Gjenta passord

*

Fornavn

*

Etternavn

*

Adresse

*

Land

*

Mobil

Valuta

*

Kjønn

Født

(dd mm yyyy)

Vekt

kg (Frivillig)

Trivselsvekt

kg (Frivillig)

Høyde

cm (Frivillig)

Verdikode:

Hvor fikk du høre om Exerto, evnt. hvor fikk du verdikoden fra?

Husk at medlemskapet er personlig og at ved misslighold vil andre ha tilgang til informasjon om ditt medlemskap

Ja, jeg bekrefter at jeg har lagt inn korrekte opplysninger og at jeg har lest og akseptert vilkårene for Exerto.no. Du finner betingelsene i kolonnen til høyre.

Exerto kåret til "Best i test" på TV2 Hjelper deg!

Exerto - Komplette treningsfilmer for hjemmetrening eller på reise med musikk, veiledning og instruksjon. Gratis eller fullt medlemskap til kun 99,- pr måned.

Med trening på Exerto kan du være trygg på at det er kvalitetssikrede programmer og du får trene med noen av de aller beste instruktørene.

Her finner du en demonstrasjon av Exerto eller du kan prøve full versjon av gratisfilm som er Kondis 15 min med Anita Tonne.

Hvorfor Exerto:
- Vær trygg på at det er trening med høy kvalitet
- Tren uavhengig av sted, eneste du trenger er Internett
- Lav pris for treningsprogrammer med høy kvalitet
- Spar tid og miljø, la bilen stå
- Tren med de beste instruktørene! (vis meg instruktørene)
- Veileder som foreslår treningsprogrammer for deg
- Åpent hele døgnet, hele året!
- Det siste innen nye treningsformer
- Ingen registreringsavgift eller bindingstid
- Treningsveiledning rett hjem i stua
- Stort spekter av treningsfilmer gir variasjon og noe for alle
- Programmer både med og uten utstyr
- Enkelt å bruke!
- Koble mot kalenderen din, sett av tid til å trene
- Personlig veiledning via epost

Hvem passer Exerto for:
- Har ikke tilgang på treningssenter
- Liker å trene hjemme, kanskje vant til å trene til DVD
- Har kjøpt hjemmetreningsutstyr
- Tiden strekker ikke til p.g.a. små barn, jobb eller reise
- Av ulike årsaker ikke liker å trene på treningssenter
- Ønsker et alternativ eller supplement som alltid er tilgjengelig

Les mer om Exerto.no og treningsfilmene...

Les og gjør deg kjent med våre betingelser:

Medlemsavgift og betaling
For å kunne trene på Exerto.no forutsettes at du betaler en månedlig medlemsavgift. Ved registrering aksepterer du at vår samarbeidspartner Payex trekker medlemsavgiften fra ditt kredittkort (Visa eller Mastercard) hver måned inntil du stopper medlemskapet via Exerto.no.
Exerto har anledning til når som helst å endre medlemsavgiften, dersom dette gjøres vil du bli varslet og ha anledning til eventuelt å avslutte medlemskapet.
Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre, husk at det er ditt kredittkort som belastes og det er dine opplysninger som eventuelt andre får tilgang til (ikke mulig å få tilgang til opplysninger om kredittkort).
Som en del av tjenesten vil du jevnlig motta informasjon pr epost eller sms.

Exerto.no har ingen bindingstid og dersom du sier opp ditt medlemskap vil videre betalinger stoppes. Du avslutter medlemskapet under 'Min profil' når du er innlogget. Du vil ikke få refundert betaling for den måneden du allerede er belastet for.


Ansvar i forbindelse med treningen
Våre treningsprogrammer og anbefalinger er utarbeidet av dyktige instruktører og personlige trenere. Vi kan likefullt ikke ta ansvar for konsekvensene treningen måtte ha for deg som medlem. Vi gjør spesielt oppmerksom på farer dersom du er gravid, undervektig, har skader eller er syk. Er du på noen som helst måte i tvil anbefaler vi deg å ta kontakt med din lege.

Opplysninger om deg
Som medlem av Exerto.no bekrefter du at opplysningene om deg er riktige. Du godkjenner også at Exerto AS bruker dine opplysninger til formål som er i tråd med tjenesten Exerto.no. All bruk av informasjon skjer i henhold til norsk lov. Opplysningene om deg selv kan du endre via "Innstillinger" som du finner øverst i venstre hjørne når du er innlogget.

Angrerett
I henhold til norsk lov har du 14 dagers angrefrist fra du registrerte deg som medlem. Dersom du ønsker å benytte angreretten må du sende e-post til: kundeservice@exerto.no eller pr post til Exerto AS, Postboks 437, 1411 Kolbotn. Merkes "Angrerett".
Innbetalt avgift refunderes innen 30 dager.

Misbruk
Du har ikke anledning til å oppgi dine medlemsopplysninger til andre eller selv å benytte slike opplysninger fra andre. Dersom det oppdages misbruk eller andre former for mislighold, vil dette forfølges av Exerto AS og eventuelt involvere myndigheter for håndtering av lovbrudd.

Fraskrivelse og begrensning av ansvar
Alle treningstimer, tjenester og innhold tilknyttet nettstedet tilbys uten garantier for kvalitet og funksjonalitet. Exerto AS kan ikke under noen omstendigheter stilles til ansvar for eventuelle direkte eller indirekte skader som følge av bruk av tjenesten.

Dette gjelder ikke dersom Exerto AS har opptrådt grovt uaksomt eller med viten og vilje påført deg skade. I et slikt tilfelle vil du bli refundert et beløp begrenset oppad til det beløp du har betalt for ditt medlemskap på Exerto.no.

Fraskrivelse av ansvar gjelder dersom ikke annet er gjeldende i norsk lov.

Opphavsrett
Exerto AS besitter alle rettigheter til varemerker, patenter, innhold og andre immaterielle rettigheter tilknyttet Exerto.no.

Brudd på vilkår

Exerto AS kan når som helst avslutte eller stenge medlemskapet ved brudd på, eller sjelelig mistanke om brudd på,  vilkårene i denne avtalen.


Kontakt oss via e-post:  kundeservice@exerto.no

eller pr post:  Exerto AS, Postboks 437, 1411 Kolbotn

---------------------------------
Alle rettigheter Exerto AS