Samarbeidspartnere

VG Vektklubb.no - www.vektklubb.no
Vektklubb.no hjelper deg ned i vekt ved å gi deg et vektreduksjonsprogram som er tilpasset din kropp og ditt vektmål. Du får oppskrifter på vanlig norsk mat til alle døgnets måltider, samt forslag til treningsprogram. En elektronisk dagbok hjelper deg å holde orden på matinntaket og forbrenningen. Du får ekspertråd fra noen av Norges mest seriøse fagfolk innen ernæring, helse og trening. I klubbens forum møter du andre medlemmer med tilsvarende utfordringer som dine egne.

Mammanett.no - www.mammanett.no
Mammanett er et sted som formidler informasjon og artikler til foreldre. I tillegg til fagkunnskap, ønsker vi å formidle trygghet til å stole på egen erfaring og intuisjon når det gjelder dine egne barn. "Du som er foreldre kjenner ditt barn best - Du vet hva som er best for akkurat ditt barn!" Vi kan allikevel lære mye av fagpersonale om å forstå små barn, for å forstå sine egne reaksjoner som foreldre, eller styrke kunnskap om det å være gravid og føde barn. Foreldre har mye å lære hverandre gjennom de erfaringer de har gjort. Mammanett presenterer mange intervjuer av mødre i forskjellige livssituasjoner og ikke minst mange beretninger om det å være gravid, fødekvinne eller foreldre. Mammanettet har  som målseting å være et sosialt treffsted for gravide og småbarnsforeldre. Det sosiale tilbudet består av en aktiv diskusjonsforum.

NKS Nettstudier - www.nks.no
NKS Nettstudier er en godt etablert utdanningsaktør som sammen med høyt kvalifiserte veiledere og anerkjente høyskoler skaper et unikt studiested for deg som ønsker høyere utdanning. Studieporteføljen er bred, og du kan få utdannelse på både videregående-, fagskole- og høyskolenivå. I tillegg tilbys yrkesrettet utdanning. Du kan se hele studietilbudet her.

Blant veilederne til NKS finner du professorer, dosenter, førsteamanuensiser og andre høyt kvalifiserte fagpersoner. Studiene er spesielt tilrettelagt for nettet, med en intuitiv, pedagogisk tilnærming. Som student hos NKS kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, slippe å forholde deg til "timeplaner", og ved eksamen får du vitnemål fra anerkjente høyskoler.

Kreftforeningen - www.kreftforeningen.no
Kreftforeningen er en landsdekkende, frivillig organisasjon. De arbeider for å redusere antall nye krefttilfeller, for at flere skal bli helbredet og for at de som må leve med sin kreftsykdom, skal få bedre livskvalitet. Kreftforeningens arbeid er basert på innsamlede midler, testamentariske gaver og tippemidler.
Fysisk aktivitet beskytter mot flere kreftformer hos både kvinner og menn. Dersom man bruker kroppen sin i arbeid eller fritid, minsker man risikoen for å få kreft. Som medlem av kreftforeningen (gjelder også samarbeidsbedrifter) får man rabattert medlemskapet  på Exerto.no.

Mylna - www.mylnasport.no
Mylna Sport er Norges største leverandør av hjemmetreningsutstyr og står blant annet bak merkene Abilica, Nordic, Exerfit og Everlast i Norge, Sverige og Danmark. På Exerto.no finner du treningsfilmer for det meste av utstyr/ apparater fra Mylna. Der du tidligere måtte trene på egenhånd når du kjøpte hjemmetreningsutstyr, får du nå inspirasjon, motivasjon og veiledning fra Exertos dyktige instruktører! Ingen grunn til å stue bort utstyret.

Treningspartner.no - www.treningspartner.no
Treningspartner.no er en spesialforretning for treningsutstyr til både hjemmetrening, bedrifter, institusjoner, fysioterapeuter m.fl.
Gjennom merkevarene får du et unikt og komplett tilbud av treningsutstyr til alle behov. Treningspartner fører kjente merkevarer som: Pro-Form, Weider, NordicTrack (fra verdens største leverandør Icon Health & Fitness), Abilica, Tunturi, Everlast, PowerBlock, Hoist Fitness, Eleiko, Garmin, Polar, Nordic, Redcord, Jungle Sport, Sole Fitness, Sponeta, Sport Supply, Tacx, Tanita, TheCorebar og Keiser.

Treningspartner.no er en spesialforretning for treningsutstyr til både hjemmetrening, bedrifter, institusjoner, fysioterapeuter m.fl.
Gjennom merkevarene får du et unikt og komplett tilbud av treningsutstyr til alle behov. Treningspartner fører kjente merkevarer som: Pro-Form, Weider, NordicTrack (fra verdens største leverandør Icon Health & Fitness), Abilica, Tunturi, Everlast, PowerBlock, Hoist Fitness, Eleiko, Garmin, Polar, Nordic, Redcord, Jungle Sport, Sole Fitness, Sponeta, Sport Supply, Tacx, Tanita, TheCorebar og Keiser

 

 

Therese Cleve - www.movimenti.no
Therese Cleve har tre hovedkonsepter:
Dance workout: trening med grunnfundament fra dansen og hovedfokus på Core (kjernemusklaturen), bevegelse/isolasjoner og balanse. Dette finner du som treningsprogrammer på Exerto.no
Dance by Cleve tilbyr gruppetimer, PT timer (personlig trening) og firmatrening.
MOVES: dansekurs, brudevals, utdrikningslag, firmakurs
Rhythm: danseshow. Kjent fra scenen Chat Noir, Christiania teater og en rekke teater og kulturhus rundt om i landet. Deler av showet brukes også i andre settinger og eventer.

Yogaloftet - www.yogaloftet.no
Yogalfotet holder til på Røa i Oslo. Visjonen er å bidra til å åpne de mange spennende, men også utfordrende, dører som finnes i yogaens verden på en forståelig, trygg og inspirerende måte. Alle lærerne har omfattende egenpraksis, slik at de selv har personlig erfaring om det de skal lære bort. I tillegg har de en skikkelig utdanning i bunnen. Med begge deler på plass kan man videreformidle yoga på en trygg og skapende måte. Eierne av Yogaloftet er også lærere med omfattende utdannelse og praksis og er tett på det som skjer innenfor yoga og dens utvikling.
Yogaloftet tilbyr blant annet kurs i Klassisk yoga, Ashtanga yoga, Yin yoga, Yang yoga, og Kundalini yoga i tillegg til en rekke spesialkurser.

Tempel Yoga - www.tempelyoga.no
Tempel Yoga ligger i Drøbak utenfor Oslo. Det er en norskutviklet yogaretning startet og drevet av Anette Neuman. Anette har mer enn 40 års erfaring fra yoga, og hennes filosofi er at yoga er noe man er, ikke noe man gjør. Å være yoga er å hente seg inn gjennom rolige stunder i hverdagen, å ta seg tid til å være til stede i øyeblikket. Yoga er også en fin måte å trene på, enten som avbrekk fra annen trening eller om du ønsker å fordype deg nærmere i yoga. Yoga strekker musklene og styrker kroppen vår innenfra og ut. Sammen med Julia Tingulstad, tar Anette oss med gjennom flere former for yoga. Tempel Yoga praktiserer blant annet solar, lunar og den mer klassiske hata yogaen.
Som Exerto-medlem får du 20 % rabatt på normal pris kurs hos Tempel Yoga.